Welkom op de website van het Silent Centrum

U kunt bij het Silent Centrum terecht voor de behandeling van slaapstoornissen. In het bijzonder de slaapstoornissen die samenhangen met (luid)snurken en ademstops.

Op deze site vindt u alle informatie over de oorzaak en de oplossingen van uw slaapproblemen.


INFO OMTRENT HET CORONA VIRUS:


Voor uw en onze veiligheid en gezondheid gelden in deze bijzondere "corona-tijd " extra veiligheidsregels, dus deze regels gelden ook bij ons. Dat betekent dat wij u graag ook in deze tijden helpen bij pijn en voor controle ter voorkoming van pijn. Het beleid wat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op een van de volgende vragen ‘ja’ antwoord dan verzoeken wij u om uw afspraak te annuleren.

 

·         Heeft u corona?

·         Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?

·         Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden

·         Heeft u een of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38graden)

·         Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

·         Bent u in thuisisolatie,

·         Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

 

Wij helpen u graag weer als u 48 uur geen ziekteverschijnselen meer heeft of in geval van een bewezen corona besmetting u 2 weken klachten vrij te bent.

Heeft u wel ziekteverschijnselen en wordt de pijn ondraaglijk, dan moet u telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u kunnen doorverwijzen naar het Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM).

 

Verdere aanwijzingen:

·         Komt u alstublieft alleen of hooguit met 1 begeleider.

·         Wij kunnen maximaal 3 mensen in de wachtkamer hebben, we hebben ook twee stoelen buiten staan of u blijft even in uw auto zitten.

·         Mensen bij de balie moeten de ruimte krijgen: iedereen houdt 1,5 meter afstand. Er staan strepen op de grond om u hieraan te herinneren.

·         Het toilet mag alleen gebruikt worden in uiterste nood.

·         Nog meer dan in het verleden proberen wij iedereen op tijd te helpen. Mocht u veel te vroeg al in de buurt zijn, laat ons dat telefonisch of door een tikje op het raam even

          weten. Er is altijd een kans dat u ook eerder geholpen kan worden. Liever hebben we niet dat u een half uur te vroeg in de wachtkamer komt zitten.

·         Gezinnen vragen we om maximaal met zijn tweeën binnen te komen, de rest van de gezinsleden wachten buiten of in de auto. 

 SAM_0587
SAM_0588
SAM_0591

Contact

Silent centrum
Beethovenrode 41
2717 AP Zoetermeer

079-3517743
info@silentcentrum.nl